Voordelen eigen bedrijf starten zonder geld

Er zijn vele voordelen eigen bedrijf starten zonder geld. Bent u naar benieuwd naar wat deze voordelen zijn? Lees  dan verder in dit artikel.

Eigen bedrijf starten zonder geld mogelijk

Het is zeker mogelijk om een bedrijf te starten zonder geld. Het wordt niet wettelijk vereist dat u een startkapitaal heeft.
Lees meer.

Het percentage startende bedrijven dat ontstaat zonder startkapitaal is waarschijnlijk groter dan u denkt. Een ondernemer die alle vertrouwen heeft in zijn plan zal proberen om zo snel mogelijk zijn dromen te realiseren. Het zou niet verkeerd zijn als u een kluis heeft met spaargeld, of een spaarrekening met een bedrag met vele nullen. Een kussen misschien waar u uw geld onder bewaart of een oude sok. Als u dat niet heeft dan is dit zeker geen probleem, een ondernemer met een duidelijk plan zal coute a coute beginnen of dat nu met of zonder geld is. Misschien is het wel juist zo dat als u een startkapitaal heeft opgebouwd uit bijvoorbeeld spaargeld dat het misschien zo is dat u uw doel uit ogen verliest. Er zijn dus vele voordelen eigen bedrijf starten zonder geld waar u misschien niet aan gedacht heeft.

Voordelen eigen bedrijf starten zonder geld

Er zijn vele voordelen waar u misschien niet aan gedacht heeft als u een eigen bedrijf start zonder geld. Het grootste voordeel is wellicht dat u zonder startkapitaal veel minder hoeft te bewijzen aan externe partijen. Een groot geinvesteerde bedrag betekent namelijk vaak ook veel bemoeienis an meerdere investeerders. Uw geplande activiteiten kunnen bijvoorbeeld geblokkeerd of afgekeurd worden door externe partijen die u geld verleend hebben.

Uw activiteiten moeten vaak ook genoteerd worden in een uitgebreid en tijdrovend bedrijfsplan. Vele investeerders zullen u uitvoerig screenen en u in meerdere dossiers willen zoeken. Tijd is geld en u zelf dan ook veel geld verliezen door tijdrovende en voor het succes van uw bedrijf overbodige activiteiten

Een ondernemer kan dus veel tijd verliezen als hij krediet wilt ontvangen. Soms willen potentiële kredietverstrekkers wel erg van u hebben. Een ondernemingsplan op de minst uitgebreide manier wordt dan niet toegestaan en u komt dan al gauw aan een bedrijfsplan van wel 50 bladzijdes en dit gaat meerdere dagen zo niet weken kosten. Wellicht moet u zelfs iemand inhuren voor het financiele plan en de marktanalyse etcetera wat u geld gaat kosten, met de kans dat u daarna nog afgewezen wordt ook.

an een uitzichtloze uitputtende situatie naar een energieverhogende en prestatievolle situatie. U bent dan af van het solliciteren, de onzekerheid en door middel van je eigen kunnen naar een zeker, stabiel inkomen. Door uw eigen krachten bijeen te rapen en uw creatieve geest te gebruiken maakt u uw eigen droombaan met alle gemakken die daarbij horen waar.

Gewoon doen!

Als u heilig gelooft in uw plan en denkt dat het slagingspercentage heel hoog is dan moet u er gewoon voor gaan. Het begin kunt u dan doen zonder startkapitaal als er succes is in uw bedrijf dan zullen er vele investeerders bereid zijn om bij u aan te kloppen tegen gunstige voorwaarden.